Den Tredje Hånd Godthåbsvej 29 2000 Frederiksberg

Tag: almennyttige formål

We are back!

We are back! 🎉
Nu Godthåbsvej 29
Vi er ikke kommet helt på plads endnu
Men I er velkomne til at komme ind 💕🦄👽
Tirsdag – fredag 12 – 18
Lørdag – søndag 12 – 17

Stilladsarbejde

                                                                           

Opråb!

 

Butikken er ved at blive lukket inde af et stillads, der kommer til at dække begge facader. Et stillads der ikke giver fodgængere adgang til at se vores vinduer. Det vil både lukke af for al lysindfald i butikken og forhindre at man udefra kan se butikken.

 

Det stiller os med et akut problem, fordi udlejer hverken har givet os varsling eller taget hensyn for at skåne butikken.

 

Vi har ikke midler til at stå imod den omsætningsnedgang der følger med stilladsarbejde af denne karakter, og butikken samt hele vores forening er nu sat på spil.

 

Vi beder jer alle om at blive ved med at støtte os, selvom vi bliver svære at se udefra og det bliver mørkere i butikken.

Man kan måske begynde at købe sine julegaver allerede nu………. eller købe et gavekort til mormor.

Man kan også donere et beløb til foreningen. 

Og………Til jer der ikke er blevet medlemmer er nu det rigtige tidspunkt.

 

Vi har brug for en hånd.

Vores motivation

Antallet af unge kvinder, der bliver indlagt på grund af angst og depression, er steget med over 50% i løbet af få år. Vi ser, at denne tendens ikke alene angår hospitalsindlæggelser, men er en generel tendens blandt unge kvinder i vores samfund. Disse kvinder oplever tiltagende stigmatisering, isolation og pres fra omgivelserne. De er typisk fastlåste i overførselsindkomst og uden reelle netværk.

Samtidig ved vi, at økonomisk råderum og sunde netværk er helt afgørende for vores muligheder i livet.

Den Tredje Hånd har det almennyttige formål, at skabe nye muligheder for disse unge kvinder i samarbejde med et netværk fra erhvervsliv, kulturliv og private. Målet er, at den enkelte finder glæde, mental styrke og engagement til at kunne bære sig selv videre som en aktiv, bevidst og myndig deltager i samfundet.

Vi ønsker at være et eksemplarisk fællesskab for kommunikation, samarbejde og samskabelse.

© 2024 Den Tredje Hånd

Tema af Anders NorenOp ↑